Hogyan működünk?

Kérjük, hogy figyelmesen olvasd el a szolgáltatás működését.

Így működünk

Amint regisztráltál, és az okostelefonodon lévő applikációban elérhetővé tetted magad, a közeledben lévő éttermek házhozszállításait mutatni fogjuk neked. Amint van rendelés, te egyből megkapod, és 30 másodperced van elfogadni.

1
Rendelés elfogadása

A telefonod legyen kéznél, mivel bármikor jöhet egy rendelés.

Amint kapsz egy rendelést, a telefonod rezegni kezd és megjelenik a képernyőn a rendelés.

Látni fogod, hogy mikorra és hova kell menned felvenni a rendelést.

30 másodperced van elfogadni.

Nyomd meg az elfogadás gombot.

2
Rendelés felvétele

Menj a rendelésben lévő étteremhez a megadott időpontra.

Amint odaértél, menj be az étterembe és nyomd meg a „megérkeztem az étterembe” gombot.

Ha a rendelést a vevő már kifizette online, neked nem kell egy forintot sem fizetned.

Viszont ha a rendelést a vevő nem fizette ki előre, neked kell ezt kifizetned az étteremnek. Maximum 20 000 Ft- os készpénzes rendelés lehetséges.

3
Rendelés kiszállítása

Miután felvetted a rendelést, az alkalmazás mutatni fogja neked a vevő címét.

Maximum négy cím lehetséges egy fuvarban.

Az utat tudod nézni térképen is, ha szeretnéd.

Vidd ki az ételt a vevőhöz a lehető leggyorsabban!

4
Rendelés átadása

Ha megérkeztél a vevőhöz, add át neki az ételt.

Amint átvette, és – ha kell – kifizette, nyomd meg az alkalmazásban a gombot, hogy kiszállítva.

Amennyiben bármi probléma van az átvételnél, mindenképpen hívd fel az éttermet!

Újra elérhetővé válasz és kapod a következő rendelést.

A fuvardíjat automatikusan megkapod.

Regisztráció menete

Amint regisztráltál, munkatársunk megnézi a profilodat. Ha mindent renden talál, engedélyezi a regisztrációdat és kezdheted is a futárkodást. Ha esetleg bármi fontos adat hiányozna, munkatársunk keresni fog téged a lehető legrövidebb időn belül telefonon és/vagy e-mailen, és együtt kijavíthatjátok a hiányosságot.Ha bármi kérdésed lenne a regisztráció során, munkatársaink a rendelkezésedre állnak!

  1. Kattints a regisztráció gombra.
  2. Add meg a szükséges néhány információt.
  3. Kész.Munkaidő

Akkor dolgozol, amikor csak szeretnél.

Nincs megszabva, hogy mikortól meddig kell dolgoznod. Akkor dolgozol, amikor csak szeretnél, te döntöd el. Viszont ne felejtsd el, hogy minél többet vagy elérhető, annál több rendelést kapsz és annál több pénzt keresel.

Mikor érdemes dolgozni?

Nálunk mindig vannak rendelések, egész nap. Így érdemes egész nap elérhetőnek lenned ahhoz, hogy kellően sok pénzt tudj keresni. Igazán sok rendelés ebédidőben és vacsoraidőben van, szóval főképp ezekben az időszakokban érdemes elérhetőnek lenned. A hétvégék és az ünnepnapok is különösen jók, itt akár a dupláját meg tudod keresni, mint hétköznapokon.

Jönnek a rendelések, ha elindítottad az alkalmazást és elérhetővé tetted magad.

Amint elindítottad az alkalmazást, és elérhetővé tetted magad, mi küldjük is a rendeléseket. Ha nem fut az alkalmazás vagy nem vagy elérhető, sajnos nem tudunk neked rendeléseket küldeni, így győződj meg róla, hogy mindig fut az alkalmazás, ha dolgozni szeretnél.

Ha nem vagy elérhető, mi nem fogunk zavarni.

Befejezted mára? Pihenni szeretnél? Ebédelsz? Semmi gond, mi nem fogunk zavarni! Egyszerűen csak állítsad át magad foglalt állapotba és kész is. Pihend ki magad, és várunk vissza!Mennyi rendelés van?

30-60-90 naponta egy futárnak. De ahhoz, hogy ennyi rendelést meg tudj csinálni, folyamatosan elérhetőnek kell lenned és gyorsan, pontosan kell dolgoznod.Fizetés

Távolságdíj

Ez az összeg az étterem és a vevő közti távolságtól függ. 130 Ft minden megkezdett km.

Címdíj

Ez az összeg az, amit a futárok kapnak a fuvarrendelésben lévő címek után. Minden cím 255 Ft.

Ha ügyes vagy 320.000 – 420.000 Ft -ot is megkereshetsz havonta. A neked járó pénzt pedig hetente utaljuk neked. Minden megkezdett hét 3. munkanapjáig a pénz megérkezik hozzád. Szerződésben kötelezettséget vállalunk arra, hogy te mindig ki legyél fizetve. Ezenfelül természetesen az összes borravaló a tiéd.

FONTOS!

A megkeresett pénzed 100% nálad marad! Ebből a RidRoll nem vesz le semmilyen jutalékot! Ezért a pénzért Te dolgoztál meg, Te keltél fel reggel és Te dolgoztál egész nap! Mindent, amit megkeresel az a zsebedben fog maradni az utolsó fillérig!Felelősség

Az ételek biztonságos kiszállításáért te vagy a felelős. Ha felvettél egy rendelést, akkor azt ki kell szállítanod a vevőhöz. Erre szerződésben kötelezettséget vállalsz. Az étel eltulajdonítása büntetőjogi következményeket von maga után, mindamellett, hogy a RidRoll rendszeréből örökre kizárunk. Mi tudjuk, hogy a legjobb emberek dolgoznak nekünk, így erre reméljük soha nem kerül sor.

Ha a te hibádból megsérül egy étel, akkor a kárt meg kell térítened az étteremnek. Emberek vagyunk, és sajnos néha hibázunk. Bárkivel előfordulhat ilyen, ezért kérünk, hogy becsületesen jelezd ezt az étteremnek, és megoldjuk a problémát.

Ha lerobbansz, baleseted van, vagy bármi egyéb közbejön, azonnal tájékoztatnod kell minket és mi segítünk! Ha az étel nem sérült meg, helyezd biztonságba, hogy ne essen baja, és küldünk érte egy másik futárt. Amennyiben az étel megsérült, sajnos neked kell állnod a károkat.

Előfordulhat, hogy vissza kell vinned az étterembe az ételt. Ha a vevő nem vette át, ha az étterem rossz ételt adott vagy bármi egyéb dolog miatt, az étterem kifizeti neked automatikusan a visszaút költségét. Abban az esetben, ha a te hibádból kell visszavinni az ételt, akkor az ÁSZF-ben meghatározottak szerint járunk el.Egyéni vállalkozó/cég

Sajnos a magyar szabályok szerint ahhoz, hogy ezt a munkát tudd végezni, egyéni vállalkozónak kell lenned vagy bármi egyéb céghez kell tartozz. Ha nem vagy egyéni vállalkozó, ne aggódj, ebben is segítünk neked. Ez mindössze csak max egy órás folyamat és teljesen ingyenes. Itt tudsz erről bővebben tájékozódni, illetve telefonon is tudunk neked segíteni.

Vállalkozónak lenni jó! Így tudsz bejelentve, legálisan dolgozni, anélkül, hogy bárki beleszólhatna, hogy mit csinálsz. Kapod a nyugdíjat és a TB-t.